Bakondi szerint a migránsok várhatóan már megint készülődnek


2020. június 30. 13:40 | Forrás: Hírklikk

Már aggódtunk Bakondi Györgyért, azt gondoltuk, hogy mindennapi megszólalásait maga alá temette a koronavírus. Néha ugyan próbálkozott valamelyik állami csatornán, ébren tartotta az éberségünket, nehogy elfelejtsük, hogy a migránsok készülődnek és bármikor elindulhatnak. De mi, gyarló emberek, nem vettük komolyan ezeket a fenyegetéseket, a vírussal voltunk elfoglalva, ami sajnos valóság volt, nem pedig politikai célokat szolgáló rémtörténet.

Bakondi szerint a migránsok várhatóan már megint készülődnek

Aggódtunk a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójáért, nem is a személyét illetően, inkább az állását, vagyis, az egzisztenciáját féltettük. Hogy mi lesz vele, ha már nem tudja mivel fenyegetni a magyarokat. A vírus elleni háborút levezényelte az operatív törzs és Müller Cecília, néha a miniszterelnök, valamint Szijjártó Péter is besegített, de ott nem osztottak lapot a belbiztonsági főtanácsadónak. Árvizek, szökőár, földtengés nemigen vannak mifelénk, maradtak Bakondinak a migránsok.

Akik, a belbiztonsági főtanácsadó vesztére, amíg a vírus tombolt, csak nem akartak mozgolódni. A vírus a migránsokat is óvatosságra intette, bármennyire is fenték ránk a fogukat, hogy majd jól idejönnek, egyelőre maradtak, ahol vannak, mert eszük ágában sem volt olyan helyre menni, ami még annál is veszélyesebb, mint ahol jelenleg tartózkodnak.

Most azonban mintha megtört volna a jég. Ezt maga Bakondi belbiztonsági főtanácsadó jelentette be az M1 aktuális csatonáján, mint mondta, várhatóan folytatódni fog az illegális határsértők Európába áramlása, ami az elmúlt években is jellemző volt.

Vagyis, azt a belbiztonsági főtanácsadó sem állította, hogy biztosan folytatódik az, ami az elmúlt években jellemző volt, csak annyit mondott, hogy várható. Aminek persze nem örülnénk, mert senkinek sem lenne jó, ha az illegális határátlépők tevékenysége, azaz, az illegális határátlépés, folytatódna. Még mindig jobb, ha Bakondi belbiztonsági főtanácsadó beszél a migránsokról, fenyegeti velük a magyarokat, mintha tényleg itt volnának és ők beszélnének a televízióban Bakondi Györgyről.

Szerencsére, erről nincs szó, egyelőre csak a belbiztonsági főtanácsadó rémisztget bennünket, neki viszont ezt nem róhatjuk fel, mert ez a kötelessége, a munkája, ha úgy tetszik, ebből él.

Nincs ezzel bajunk, még mindig jobb, mintha Bakondi György ingyenélő lenne, segélyekért kuncsorogna, és amíg mi keményen keccsölünk, ő más, nem törvényes módon szeretné meg a mindennapi betevőt.

Szerző: Föld S. PéterSzijjártó Petike a nála tíz évvel fiatalabb kisfiúkkal szeretett focizni

Cseri Tamás, a Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgója lett az év játékosa az...
Szijjártó Petike a nála tíz évvel fiatalabb kisfiúkkal szeretett focizni
2020. július 06. 18:20

Több mint százezer hektáron irtják a héten a szúnyogokat

Több mint százezer hektáron, csaknem négyszázhatvan településen folyt...
2020. július 06. 13:00